Kyäni terveystuotteet

kyäni logo

Kyäni – hyvinvointia ja energiaa aamusta iltaan

Kyäni tarkoittaa Alaskan intiaanien kielellä luonnosta otettua vahvaa lääkettä.

Nykyajan hektinen ja kiihkeä elämäntyyli on omiaan kuluttamaan meidät loppuun. Kiireisen arjen keskellä on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Kyänin ainutlaatuinen, korkealaatuisiin raaka-aineisiin perustuva ravitsemusjärjestelmä antaa sinulle tarvitsemiasi ravintolisiä, energiaa ja auttaa jaksamaan – aamusta iltaan.

onnellinen pari

Sinä päätät – muutos alkaa sinusta!

Kyäni on amerikkalainen perheyritys, joka on keskittynyt parantamaan arjen laatua ja on siksi kehittänyt yhdessä lääkäreiden ja tiedemiesten kanssa Kyäni-tuotesarjan edistämään hyvinvointia. Tuotteissa käytetään raaka-aineina superfoodeja, kuten Alaskan Sockeye-lohta, Alaskan villimustikkaa ja Sveitsin omenaa. Raaka-aineiden terveysedut, kestävyys ja sinnikkyys ovat ominaisia myös koko Kyäni-kulttuurille. Yhdistämällä maailman vahvimmat superfoodit, Kyäni pystyy tarjoamaan alan vakuuttavimmat ravintolisät sekä mahdollisuuden kokea enemmän - Exprience more.

Verkkokauppaan

Tutustu Kyänin ainutlaatuiseen kulttuuriin ja tuotteisiin

Esimerkkejä Kyäni-tuotteista

Kyäni Sunrise

Kyäni Sunrise on kattava ravitsemus- ja antioksidanttijuoma, jonka avulla aamusi alkaa aivan uudella tavalla. Sen ainesosina käytetyt Alaskan villimustikat, granaattiomenat, karpalot, viinirypäleet, amlamarja, ginsengjuuri, pinaatti, vadelmat ja acaimarjat pitävät sinut energisenä pitkään.

Kyäni Sunset

Kyäni Sunset nautitaan illalla ennen nukkumaanmenoa parhaan hyödyn aikaansaamiseksi. Kyäni Sunset sisältää vain rasvaliukoisia ravintoaineita mm. Alaskan Sockeye-lohen Omega-3-rasvahappoja, EPA ja DHA. Se sisältää myös E-, A- ja D-vitamiineja, jotka ovat elintärkeitä kehon toiminnalle.

Kyäni Nitro

Kyäni Nitro FX, Nitro Xtreme ja Nitro Powder sisältävät kaikki Kyänin korkealaatuisia raaka-aineita ja lisäävät suorituskykyäsi päivän vaativimpaan aikaan. Olit sitten urheilija, opiskelija tai kiireinen vanhempi, Kyäni antaa lisää luontaista energiaa päivääsi silloin kun sitä tarvitset.