Ilmalämpöpumput joka kohteeseen

Ilmalämpöpumppu sopii moneen paikkaan

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja kotiin, mökille tai yrityksen tiloihin. Ilmalämpöpumpun voi asentaa myös rivitaloon. Ilmalämpöpumppu kannattaa aina asentaa ammattilaisen toimesta, jotta voidaan varmistua laitteen oikeasta toiminnasta ja siten paremmasta hyötysuhteesta. Vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin sopii myös ilma-vesilämpöpumppu

ilmalämpöpumppu perhe

Ilmalämpöpumput Suomen oloihin

Ilmalämpöpumppu on Suomen olosuhteissa taloudellisesti järkevä ratkaisu ympäri vuoden. Ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitysmuoto, mikä näkyy pienempänä sähkölaskuna. Ilmalämpöpumppu antaa kotiin tai mökille mukavan lämmön talvella ja miellyttävän viileyden kesällä. Lämpöpumppu myös puhdistaa sisäilmaa tietyssä määrin sekä vähentää kosteutta. Meiltä löytyy aina kohteseen sopiva ratkaisu.

Kysy lisää

Apua sopivan ilmalämpöpumpun valintaan

Ilmalämpöpumppuja on tarjolla laaja valikoima eri tehokkuuksilla ja toiminnoilla, jolloin oikean laitteen valinta voi tuntua hankalalta. Kartoitamme tarpeet ja suunnittelemme kohteeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Laajasta valikoimasta markkinoiden parhaita laitteita löydämme sopivan ratkaisun. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Daikin, Toshiba, Fujitsu, Panasonic, Mitsubishi Heavy Industries, Nordcel, Mitsubishi Electric, Hitachi, Wilfa ja Samsung. Kauttamme on mahdollista saada rahoitusta Daikinin ja Toshiban ilmalämpöpumppujen hankintaan. Asennustyöt hoidamme nopeasti ja vankalla ammattitaidolla. Neuvomme lisäksi ilmalämpöpumpun käytössä ja tarjoamme täyden huoltopalvelun. 

Pyydä tarjous

Tukea ilmalämpöpumpun hankintaan

Kotitalousvähennys

Yksityishenkilö voi saada kotitalousvähennystä ilmalämpöpumpun asennustyöstä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voi lukea Verohallinnon sivuilta.

ELY-keskuksen avustus

Pientalon öljylämmityksestä luopumiseen voi hakea ELY-keskukselta avustusta. Lisätietoja avustuksesta voit lukea ELY-keskuksen sivuilta.

ARAn energia-avustus

ARA myöntää asuinrakennuksen omistajille energia-avustuksia energiatehokkuutta parantaviin hankkeisiin. Tarkempaa tietoa voit lukea ARAn nettisivuilta.

Edustamiamme merkkejä
lainausmerkit ikoni

"Abcoolin Antero Tomson on asentanut yrityksellemme useita ilmalämpöpumppuja ja täytyy sanoa, että arvostan suuresti hänen ammattitaitoaan. Hän on erittäin nopea ja tekee hyvää jälkeä - vastaa siitä mitä tekee. Asiat sujuisivat paljon paremmin, jos maailmassa olisi enemmän Anteron kaltaisia yrittäjiä."

- Kalevi Flinck, Oy Sea Safety Scandinavia Ltd, Toimitusjohtaja

lainausmerkit ikoni

"Abcool on osoittautunut luotettavaksi ja nopeaksi yhteistyökumppaniksi ja on tehnyt meille useisiin kohteisiin muun muassa ilmalämpöpumppujen asennuksia ja huoltoja sekä sähkö- ja muuntamotilojen jäähdytyslaitteiden asennuksia. Olemme tyytyväisiä työn tulokseen ja jatkamme mielellämme yhteistyötä."

- SRV Rakennus Oy, Tapani Nousiainen, Talotekniikkajohtaja