Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on helppo ja edullinen lämmitysratkaisu

Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Se sopii omakotitaloihin ja rivitaloihin sekä suurempiin kohteisiin. Ilma-vesilämpöpumppu on helppo ja edullinen asentaa maalämpöön verrattuna, sillä porakaivon tai putkiston kaivuutöitä ei tarvita. Ilma-vesilämpöpumpun avulla voi lisäksi lämmittää käyttövettä, mikä tuo lisää säästöjä. Ilma-vesilämpöpumppuun on saatavilla myös jäähdytystoiminto kesähelteitä varten.

lattialämmitys ilmavesilämpöpumppu

Voi yhdistää muihin lämmitysjärjestelmiin

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitysmuoto, mikä näkyy pienempänä sähkölaskuna. Ilma-vesilämpöpumppu sopii sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin. Ilma-vesilämpöpumppu voi toimia rakennuksen pääasiallisena lämmönlähteenä, mutta Suomen ajoittain kovien talvipakkasten vuoksi suosittelemme rinnalle täydentävää lämmitysratkaisua. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan hyvin asentaa sähkö- tai öljylämmityksen rinnalle. 

Kysy lisää

Asiantunteva palvelu ja laaja valikoima laitteita

Olemme myyneet ja asentaneet kotitalouksiin kymmeniä erilaisia ilma-vesilämpöpumppuratkaisuja viime vuosina. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva ilma-vesilämpöpumppu lähes jokaiseen kohteeseen. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Daikin, Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi Heavy Industries, Panasonic, Nordcel ja Mitsubishi Electric.  Kauttamme on mahdollista saada rahoitusta Daikinin ja Toshiban ilma-vesilämpöpumppujen hankintaan. Autamme valitsemaan tarpeita vastaavan ja kohteeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Asennustyöt hoidamme nopeasti ja vankalla ammattitaidolla. Meiltä saat myös kattavat huollot.

Pyydä tarjous

Tukea ilma-vesilämpöpumpun hankintaan

Kotitalousvähennys

Yksityishenkilö voi saada kotitalousvähennystä ilma-vesilämpöpumpun asennustyöstä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voi lukea Verohallinnon sivuilta.

ELY-keskuksen avustus

Pientalon öljylämmityksestä luopumiseen voi hakea ELY-keskukselta avustusta. Lisätietoja avustuksesta voit lukea ELY-keskuksen sivuilta.

ARAn energia-avustus

ARA myöntää asuinrakennuksen omistajille energia-avustuksia energiatehokkuutta parantaviin hankkeisiin. Tarkempaa tietoa voit lukea ARAn nettisivuilta.

Edustamiamme merkkejä

lainausmerkit ikoni

"Abcoolin Antero Tomson on asentanut yrityksellemme useita ilmalämpöpumppuja ja täytyy sanoa, että arvostan suuresti hänen ammattitaitoaan. Hän on erittäin nopea ja tekee hyvää jälkeä - vastaa siitä mitä tekee. Asiat sujuisivat paljon paremmin, jos maailmassa olisi enemmän Anteron kaltaisia yrittäjiä."

- Kalevi Flinck, Oy Sea Safety Scandinavia Ltd, Toimitusjohtaja

lainausmerkit ikoni

"Abcool on osoittautunut luotettavaksi ja nopeaksi yhteistyökumppaniksi ja on tehnyt meille useisiin kohteisiin muun muassa ilmalämpöpumppujen asennuksia ja huoltoja sekä sähkö- ja muuntamotilojen jäähdytyslaitteiden asennuksia. Olemme tyytyväisiä työn tulokseen ja jatkamme mielellämme yhteistyötä."

- SRV Rakennus Oy, Tapani Nousiainen, Talotekniikkajohtaja