Kyäni – aamusta iltaan - Terveys - Abcool
15531
page-template-default,page,page-id-15531,bridge-core-2.8.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Kyäni – aamusta iltaan

Nykyajan hektinen ja kiihkeä elämäntyyli on omiaan kuluttamaan meidät loppuun. Kiireisen arjen keskellä on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Kyänin ainutlaatuinen, korkealaatuisiin raaka-aineisiin perustuva ravitsemusjärjestelmä antaa sinulle tarvitsemiasi ravintolisiä, energiaa ja auttaa jaksamaan – aamusta iltaan.

Experience more!

Kyäni tarkoittaa alaskan intiaanien kielellä luonnosta otettu vahva lääke

Kyäni on amerikkalainen perheyritys, joka on keskittynyt parantamaan arjen laatua ja on siksi kehittänyt yhdessä lääkäreiden ja tiedemiesten kanssa Kyänin yksinkertaisen, hyvinvointia edistävän tuotesarjan. Tuotteissa raaka-aineina käytettyjen superfoodien, Alaskan Sockeye-lohen, Alaskan villimustikan ja Sveitsin omenan, terveysedut, kestävyys ja sinnikkyys, ovat ominaisia myös koko Kyänin kulttuurille. Yhdistämällä maailman vahvimmat superfoodit, Kyäni pystyy tarjoamaan alan vakuuttavimmat ravintolisät sekä mahdollisuuden kokea enemmän ”Exprience more”.

Kyäni Sunrise on kattava ravitsemus- ja antioksidanttijuoma, jonka avulla aamusi alkaa aivan uudella tavalla. Sen ainesosina käytetyt Alaskan villimustikat, granaattiomenat, karpalot, viinirypäleet, amlamarja, ginsengjuuri, pinaatti, vadelmat ja acaimarjat pitävät sinut energisenä pitkään.

Kyäni Sunset nautitaan illalla ennen nukkumaanmenoa parhaan hyödyn ja imeytymisen aikaansaamiseksi. Ainoastaan rasvaliukoisia ravintoaineita sisältävä Kyäni Sunset on laadukas yhdistelmä mm. Alaskan luonnonvaraisesta Sockeye-lohesta saatavia tärkeitä Omega-3-rasvahappoja, EPA ja DHA. Se sisältää myös E-, A- ja D- vitamiineja, joiden tarjoama ravitsemuksellinen tuki on elintärkeä kehon toiminnalle.

Kyäni Nitro FX, Nitro Xtreme ja Nitro Powder sisältävät kaikki Kyänin korkealaatuisia raaka-aineita ja lisäävät suorituskykyäsi päivän vaativimpaan aikaan, olit sitten urheilija, opiskelija tai kiireinen vanhempi.

Mahtavan ravintolisäohjelman lisäksi Kyäni on kehittänyt kaskiperäisiin aineisiin liittyvän asiantuntemuksensa avulla huikean Fleuresse-ihonhoitotuotesarjan, joka sisältää Sveitsin omenan lisäksi myös Alaskan villimustikkaa, nonihedelmää ja tokotrienoleja. Korkealaatuinen Floresse kosteuttaa ja ravitsee ihoasi antaen kirkkaamman, nuorekkaamman ulkonäön.

Sinä päätät – muutos alkaa sinusta!