Ilmalämpöpumput - Abcool
15319
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15319,bridge-core-2.8.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Ilmalämpöpumput

Haluatko toimivan ja energiataloudellisen lämmitysjärjestelmän kotiisi?

Ilmalämpöpumppu on tätä päivää. Suomen olosuhteissa se on taloudellisesti järkevä ratkaisu, jonka avulla säästät oleellisesti sähkölaskuissa, takaat kotiisi suloisen lämmön talvella ja miellyttävän viileyden kesällä. Lämpöpumppu myös puhdistaa sisäilmaa tietyssä määrin sekä vähentää kosteutta. Se on samalla ekologinen ratkaisu, joka vähentää ympäristön kuormitusta pienemmällä energiankulutuksella.

Tarvitsetko apua oikean laitteen valinnassa?

Abcool on valtuutettu kylmäalan yritys. Asiantuntijamme kartoittaa juuri sinun talouteesi sopivan ratkaisun. Lämmitysjärjestelmän valinta on tärkeä investointi, joka vaikuttaa elämääsi päivittäin.

Ilmalämpöpumppuja on tarjolla laaja skaala eri tehokkuuksilla ja toiminnoilla. Me autamme suunnittelemaan olosuhteisiisi parhaan ratkaisun ja asennamme sen nopeasti ja ammattitaidolla. Käytämme laajaa valikoimaa markkinoiden parhaita tuotteita kuten Daikin, Mitsubishi Heavy, Toshiba, Fujitsu, Panasonic, Nordcel, Mitsubishi Electric, Hitachi ja Samsung. Saatavilla myös lattiamalleja.

Neuvomme valitsemasi ilmalämpöpumpun käytössä ja tarjoamme täyden huoltopalvelun asentamallemme lämmitysjärjestelmälle.

Toimialueemme on pääasiassa Uusimaa.

nordcel-your-best-logo
mitsubishi-electric-logo
hitachi-logo