Ilma-vesilämpöpumput - Abcool
15529
page-template-default,page,page-id-15529,bridge-core-2.8.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Ilma-vesilämpöpumput

Etsitkö huomattavan edullista lämmitysjärjestelmää?

Ilma-vesilämpöpumppu on vielä Suomessa melko tuntematon lämmitysjärjestelmä. Sen asentaminen sähkö- tai öljylämmityksen rinnalle tuo kuitenkin kiistattomia säästöjä lämmityskuluihin – jopa enemmän kuin ilmalämpöpumppu, koska lämmitysenergian lisäksi pumpun avulla voidaan tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

Viime vuosina ilma-vesilämpöpumppujen kysyntä on kasvanut nopeasti ja olemmekin toimittaneet ja asentaneet kotitalouksiin kymmeniä erilaisia ilma-vesilämpöpumppuratkaisuja.

Helppoa ja edullista

Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. Se kerää lämpöenergiaa ympäröivästä ilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, jolloin asennuskin on helppoa ja edullista, kun porakaivon tai putkiston kaivuutöitä ei tarvita. Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä on ympäristöystävällinen ja huomattavan taloudellinen valinta, joka sopii sekä uudisrakennuksiin että saneerattaviin kohteisiin.

Maalämpöpumppuun verrattuna vesi-lämpöpumppu on edullisempi ostaa ja asentaa.

Vesi-ilmalämpöpumppu voi toimia myös rakennuksen pääasiallisena lämmönlähteenä, mutta Suomen ajoittain kovien talvipakkasten vuoksi suosittelemme rinnalle täydentävää lämmitysratkaisua.

Ilma-vesilämpöpumppuun on saatavilla myös jäähdytystoiminto kesähelteitä varten.

Valtuutettuna kylmälaiteliikkeenä asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sopivan ratkaisun omaan talouteesi ja hoitavat asennuksen sekä tarvittavat huollot.